REPARACIÓ ORDINADORS BARCELONA

Amb més de 15 anys d’experiència som un dels serveis informàtics de Barcelona més ben valorat. Estem especialitzats en la reparació d’ordinadors a domicili i el manteniment informàtic d’empreses.

El nostre servei inclou el desplaçament fins a la seva oficina o domicili per a realitzar el diagnòstic i avaluar la possibilitat de realitzar una reparació in-situ. En cas de ser necessari realitzar la reparació informàtica al nostre taller la recollida i lliurament és gratuïta. El lliurament sempre la realitza un tècnic informàtic qui posarà en marxa l’equip al seu domicili i li expliqués la reparació realitzada i el més important com evitar que torni a passar.

El nostre taller ubicat a Barcelona ens permet realitzar totes les reparacions d’ordinadors en el més breu temps i alhora disposar d’un servei de Reparació d’ordinadors a Barcelona d’Urgència amb el qual poder solucionar tots els seus imprevistos.

Els nostres tècnics tenen una experiència mínima de tres anys i una formació continuada la qual cosa ens permet mantenir el nostre alt llistó de qualitat i donar garantia per escrit a totes les nostres reparacions informàtiques.

REPARACIÓ ORDINADORS BARCELONA

CARACTERÍSTIQUES DEL SERVEI

REPARACIONS FREQÜENTS

Lentitud de l'ordinador, configuració del correu, neteja de virus ... són algunes de les reparacions més habituals.

GARANTIA PER
ESCRIT

Garantia per Escrit de totes les reparacions d'ordinadors.

MANTENIMENT
INFORMÀTIC

Els nostres plans de manteniment informàtic amb quota fixa li permeten un estalvi important dels seus costos informàtics.

RECOLLIDA
GRATUÏTA

Recollida i entrega gratuïta. Un dels nostres tècnics ho posarà en marxa i li expliqués l'avaria.

MANAGER IT EXCLUSIU

Tindrà un únic Manager IT encarregat de totes les seves reparacions.

ASSESSORIA DE QUALITAT

Oferim una assessoria totalment imparcial, ja que en Reparación de ordenadores no som distribuïdors de cap marca.

INNOVACIÓ I EXPERIÈNCIA

El coneixement dels nostres especialistes és fruit de l'experiència i de l'aposta de Reparación de ordenadores per la innovació.

REPARACIÓ DE PORTÀTILS A BARCELONA

També reparem portàtils, substituïm pantalles, vam canviar discs durs i teclats, ampliem memòria i reparem danys causats per aigua.

INNOVACIÓ I EXPERIÈNCIA

El sistema de treball de Reparación de ordenadores està basat en una filosofia orientada a la innovació. Investiguem els últims avenços tecnològics en matèria informàtica per oferir les solucions que millor s’adaptin a les necessitats específiques de els nostres clients, que majoritàriament estan constituïts per empreses de Barcelona.

La nostra inversió contínua en matèria d’innovació, juntament amb l’experiència acumulada dels nostres informàtics, amb més de 10 anys dedicats a la reparació d’ordinadors a Barcelona, ens converteix en líders en la implantació de solucions informàtiques.

MANAGER IT EXCLUSIU

Des del primer moment se li assignés un tècnic informàtic únic encarregat de les seves reparacions informàtiques. El disposar de la mateixa persona li garanteix el coneixement dels seus equips i evitar repetir incansables vegades la mateixa explicació.

Sera qui realitzés el contacte telefònic i es desplacés a la seva oficina o domicili per recollir i lliurar els seus ordinadors. Sera el responsable de comprovar el correcte funcionament del seu ordinador després de la reparació i serà qui s’ho lliurarà i li expliqués l’avaria, la solució i com evitar-la en el futur.

El atendrà qualsevol consulta que realitzi en el futur sobre la reparació del seu ordinador.

El seu Manager IT resta vinculat a Un. Per garantir una millor atenció i una més ràpida gestió de les incidències.

Funcions del Manager IT

 • Es desplaça a l’empresa que ha sol·licitat la reparació.
 • Realitza el diagnòstic i sospesa la possibilitat de realitzar la reparació d’ordinadors a domicili (a les instal·lacions del client) o traslladar l’equip informàtic que hagi d’arreglar als tallers de Reparación de ordenadores.
 • Lliurament i instal·lació de l’ordinador o ordinadors reparats.
 • Comprova el correcte funcionament de l’ordinador reparat.
 • Ofereix un informe dels treballs realitzats.
 • Atén a qualsevol consulta sobre la reparació realitzada perquè el client estigui informat i comprengui les accions realitzades.
 • Realitza les recomanacions oportunes per millorar la cura i bon funcionament de l’equipament informàtic.
reparación de ordenadores en barcelona

En definitiva, el Manager IT ofereix un servei perquè qualsevol incidència es resolgui amb la major celeritat possible i, d’aquesta manera, els treballadors de l’empresa puguin recuperar els ordinadors espatllats en perfectes condicions en el termini més curt de temps possible.

ASSESSORIA IMPARCIAL

No som distribuïdors oficials de cap marca de cap producte. Això ens permet oferir una assessoria totalment imparcial, en què el nostre objectiu és oferir la millor solució al client.

Quan una empresa de serveis informàtics és distribuïdora oficial d’alguna marca, inevitablement tendeix a recomanar-la.

En Reparación de ordenadores no som distribuïdors de cap marca com a garantia d’imparcialitat en l’assessoria i recomanacions de productes informàtics que puguin necessitar els nostres clients.

RECOLLIDA I LLIURAMENT GRATUÏT

Tota reparació d’ordinadors inclou la recollida i lliurament dels equips informàtics de forma gratuïta.

Després de la seva crida un tècnic es desplaçarà al seu domicili per realitzar un diagnòstic amb proposta de reparació de l’ordinador i el seu pressupost. Després es decideix si la reparació es pot dur a terme en el domicili o ha de traslladar l’ordinador al taller per reparar-hi.

Quan la reparació de l’ordinador aquesta llista vam contactar per acordar la data del lliurament. El lliurament és realitzada per un tècnic informàtic que li expliqués la reparació realitzada i com prevenir-la en el futur.

Si desitja una reparació dels seus ordinadors o recollida fora d’horari d’oficina ho pot sol·licitar.

MANTENIMENT INFORMÀTIC

El nostre servei de reparació d’ordinadors a Barcelona té el seu programa de manteniment informàtic pel qual amb la contractació de qualsevol dels nostres plans ja sap quin serà el cost del manteniment dels seus ordinadors per avançat.

Els nostres contractes són clars, no tenen sorpreses ni lletra petita. Pot triar entre plans que protegeixen el funcionament del programari i Sistema operatiu dels seus ordinadors o plans que cobreixen el seu maquinari i programari, sempre per una quota fixa anual.
Podem brindar-li un sistema puntual de suport informàtic mitjançant la contractació d’un Bo d’hores

O podem encarregar-nos de tot les seves reparacions informàtiques amb la contractació dels nostres Plans de manteniment informàtic, mitjançant el pagament d’una quota fixa mensual.

El servei de manteniment informàtic inclou:

 • Revisió inicial i periòdica de l’estat dels seus equips.
 • Instal·lació d’Antivirus.
 • Programari de seguiment per predir avaries.
 • Programari d’assistència remota.
 • Consultoria informàtica.
 • Monitorització dels seus ordinadors i servidors.
 • Configuració de la seva xarxa informàtica.
 • Administració i gestió dels seus servidors.
 • Còpies de seguretat locals i online.
 • i molt més que estarem encantats d’explicar-los durant una visita.
mantenimiento informático en Barcelona

Actualment, oferim tres Plans de Manteniment informàtic: Remot, Standard i Premium. Consulta les característiques dels tres plans en la secció de Manteniment Informàtic.

GARANTIA PER ESCRIT

La qualitat dels nostres tècnics informàtics ens permet incloure una Garantia per Escrit en totes les nostres reparacions informàtiques.

La garantia bàsica contempla 3 mesos de termini per a la reparació d’ordinadors i 2 anys per a totes les peces substituïdes.

REPARACIONS MÉS HABITUALS

Algunes de les reparacions més habituals en els ordinadors:

reparación de ordenadores en barcelona
 • Reinstal·lar Windows.
 • Neteja de virus.
 • Ordinadors lents.
 • Pantalles blaves.
 • Substitució pantalles de portàtils i tablets.
 • Reparació connectors USB, VGA i HDMI.
 • Configuració de correu.
 • Ampliació de memòria o disc dur.
 • Problemes d’inici de Windows.
 • Errors de configuració de Windows.
 • Recuperació dades disc dur.
 • Soroll constant i excessiu.
 • Ordinadors que es reinicien sols.
 • Problemes de seguretat.
 • Ordinadors que es bloquegen aleatòriament.
 • Problemes per accedir a internet.
 • Configuració de Backup (Còpies de seguretat).
 • Instal·lació de programes.
 • Errors de del sistema operatiu.

Els nostres serveis informàtics en Barcelona inclouen la recollida i lliurament gratuït dels seus ordinadors per part d’un dels nostres informàtics que l’assessorés sobre els serveis informàtics necessaris per a resoldre la seva incidència.

El servei de informatic a domicili a Barcelona és la millor forma de tenir una informació veraç de la reparació que es va a realitzar i de conèixer totes les opcions per a una resolució el més ràpida possible.

ALTRES SERVEIS INFORMÀTICS I DE MÀRQUETING DIGITAL

reparacion ordenadores

MANTENIMENT INFORMÀTIC

reparacion ordenadores

POSICIONAMENT

reparación ordenadores

DISSENY PÀGINES WEB

reparacion ordenadores en Barcelona

CORREU EXCHANGE

reparación ordenadores en Barcelona

ADWORDS

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)